Ternio avslöjar BlockCard-användare kan nu köpa Bitcoin direkt från sina nya BlockCard-bankkonton

 16. September 2020      
 Crypto   

ATLANTA, GA – 16 september 2020 – För användare av Blockcard-konton som nyligen märkt att de nu kan aktivera sina egna Blockcard-bankkonton har en ny funktion precis gått i drift: Att köpa Bitcoin (BTC) och Ternio (TERN) direkt med USD. BlockCard-bankkonton ger nu kunderna en fullständig in- och utkörning i eller ur kryptovaluta och är det perfekta komplementet till insättning eller uttag till toppvalutautbyten.

Släppandet av Blockcards FDIC-försäkringskonton är det senaste i en serie kryptovänliga bankprodukter och tjänster. Förutom att kunna finansiera sina Blockcard-betalkort för att göra det enkelt, har användare nu möjlighet att köpa Bitcoin och andra kryptovalutor direkt från deras Blockcard-bankkonto.

BlockCard-bankkonton ger användare möjlighet att omedelbart köpa BTC eller TERN med deras kontosaldo i US-dollar. Till skillnad från alternativ finns det ingen väntan eftersom medel dras av direkt och tillgångspriset låses omedelbart. BlockCard-plattformen utvärderar många orderböcker över de bästa kryptovalutor i realtid för att hitta den bästa kursen för kunden. Den köpta digitala tillgången regleras sedan direkt i kundens personliga kryptovaluta-plånbok så att de behåller sin tillgång.

”Vi ville alltid se en utbytesfunktion på Blockcard-plattformen, och de nya bankkontona är det perfekta uttaget för att se den drömmen förverkligas. Och vi har konsoliderat processen så att allt – från grundläggande insättningar och överföringar, att lägga pengar till ett Blockcard för omedelbar utgiftskraft, till och med att köpa Bitcoin direkt från ett Blockcard-bankkonto – kan göras från Blockcard-instrumentpanelen. Vårt fokus har alltid varit att ta med kryptovaluta och blockchain till mainstream, och bankkonton på rampen är en nyckelkomponent i det. ” -Ian Kane, Ternio medgrundare och COO

Ternio har samarbetat med en amerikansk bank för att utveckla denna nya kryptovänliga bankprodukt. Kontoinnehavare kommer att ha samma säkerhet som traditionella banker erbjuder med flexibiliteten att kunna köpa och spendera krypto utan att förlita sig på ACH eller banköverföringar. För närvarande finns bankkonton tillgängliga för amerikanska invånare och de kan öppnas gratis. Internationella konton ligger inte långt efter och kommer att kopplas ihop med de efterlängtade europeiska och globala bankkortbetalkorten som är redo att släppas i år. Användarnas medel förvaras i USD och fungerar som ett traditionellt checkkonto som möjliggör insättningar och uttag. det fungerar som en lätt ramp för krypto.

Blockcard-bankkontot är utformat för att fungera med Blockcard-bankkortet. Till skillnad från andra krypto-betalkort är Blockcard-betalkortet en tvåvägsgata, belagd i krypto. Användare kan flytta pengar in och ut från kontot antingen genom en kryptoplånbok efter användarens val eller deras nya Blockcard-bankkonton, vilket gör det enkelt att flytta från Fiat till krypto och tillbaka efter behov. Och eftersom dessa produkter är utformade för att integreras sömlöst, behöver användarna inte oroa sig för att deras kryptotransaktioner markeras som „riskabla.“ Dessutom kan användarna se fram emot lanseringen av en mobilapp och en vårdplånbok under de kommande månaderna, ytterligare ett steg i Ternios mål att bygga en omfattande kryptovalutafintech-plattform.

Om BlockCard

BlockCard tillåter människor att köpa vad de vill ha med krypto på över 50 miljoner handlare över hela världen. BlockCard-plattformen är mer än bara ett kryptobetalkort. Det är en utvecklad uppsättning verktyg som gör det enklare, snabbare och bekvämare för användare att köpa kryptovaluta och använda den i sitt dagliga liv.

Idag är BlockCard-betalkortet det mest effektiva sättet att göra ett köp med krypto eller konvertera krypto till kontanter i bankomater. Inom några minuter kan en användare skapa ett BlockCard-konto, sätta in 12+ kryptovalutor i en transaktion, skicka KYC och omedelbart få ett virtuellt kort att använda medan ett fysiskt kort skickas till dem. https://getblockcard.com/

Om Ternio

Ternio är en global fintech-plattform byggd på blockchain. Ternios plattform förbinder traditionella företag, fintech, bank, system med blockchain-infrastruktur som ger digitala tillgångar verklig nytta. Våra produkter, som BlockCard, möjliggör omedelbar överföring och överföring av värde på blockchain-skenor i en kompatibel och reglerad miljö.